download Mastguru Android App

Article Detail

  • Name of first Indian Pilot ?

    Answer: J.R.D. Tata in 1929

Similar Questions :

1. Name of first woman governor of India ?

Answer: Sarojini Naidu

2. Name of first Space Tourist of India ?

Answer: Santosh George

3. Name of the First Indian Author to get the Anderson Award ?

Answer: Ruskin Bond

4. Name of the first woman judge of Supreme Court of India ?

Answer: Meera Sahib Fatima Bibi

5. India's first woman president ?

Answer: Smt. Pratibha Patil

6. First Scientist of India to get Nobel Prize in Economics ?

Answer: Dr. Amartya Sen

7. Name of the first deputy Prime Minister of India ?

Answer: Sardar Vallabh Bhai Patel

Read more from - First in India
Post a comment

    Mastguru Youtube Channel

    Videos @mastguru

    Get Free Current Affairs and Govt Jobs Alerts in your mailbox

    To Appreciate Our Effort, Please Like Us