download Mastguru Android App

Article Detail

  • Name of First Indian who reached south pole ?

    Answer: Col. I K Bajaj

Similar Questions :

1. India's first woman president ?

Answer: Smt. Pratibha Patil

2. Name of First Indian who reached south pole ?

Answer: Col. I K Bajaj

3. Who was the frist person to climb Mount Everest ?

Answer:

Sherpa Tenzing Norgay and Sir Edmund Hillary on 29th May, 1953

4. Name of first Space Tourist of India ?

Answer: Santosh George

5. Name of first foreign recipient of Bharat Ratna ?

Answer: Khan Abdul Gaffar Khan

6. Name of the first woman judge of Supreme Court of India ?

Answer: Meera Sahib Fatima Bibi

7. Name of the first Indian woman to get noble prize ?

Answer: Mother Teresa in 1979

Read more from - First in India
Post a comment