download Mastguru Android App

Article Detail

  • Name of first Indian who won Billiards Trophy ?

    Answer: Wilson Jones

Similar Questions :

1. First Indian recipient of Oscar Award ?

Answer: Bhanu Athaiya

2. First President of India ?

Answer: Dr. Rajendra Prasad

3. What is the name of first British to visit India ?

Answer: Hawkins

4. Name of the first Indian woman ruler ?

Answer: Razia Sultan on Delhi's throne

5. Where is India's First nuclear centre ?

Answer: Tarapur

6. Name of the first Atomic Submarine of India ?

Answer: I.N.S Chakra

7. Name of the first Chief of Naval staff of India ?

Answer: Vice-Admiral R.D. Katari

Read more from - First in India
Post a comment

    Mastguru Youtube Channel

    Videos @mastguru

    Get Free Current Affairs and Govt Jobs Alerts in your mailbox

    To Appreciate Our Effort, Please Like Us