download Mastguru Android App

Article Detail

  • Name of first Men to climb Mt. Everest ?

    Answer: Sherpa Tenzing Norgay and Sir Edmund Hillary (29th May, 1953)

Similar Questions :

1. Who was first woman to climb Mount Everest ?

Answer: Junko Tabei (Japan)

2. First President of United States of America ?

Answer: George Washington

3. Name of First Woman Prime Minister of a Country ?

Answer: Mrs. Srimavo Bhandarnayake (Sri Lanka)

4. Who won first Nobel prize for Literature ?

Answer: Rene F.A. and Sulli Pradhom (France)

5. Name of first country to launch satellite into space ?

Answer: Russia

6. Who was first to won Nobel prize of Economics ?

Answer:

Ragnar Frisch (Norway) and Jan Timbergen (Howlland)

7. Name of the first Country to print books ?

Answer: China

Read more from - First in World
Post a comment

    Mastguru Youtube Channel

    Videos @mastguru

    Get Free Current Affairs and Govt Jobs Alerts in your mailbox

    To Appreciate Our Effort, Please Like Us