download Mastguru Android App

Article Detail

  • Name of First prime Minister of great Britain ?

    Answer: Robert Walpole

Similar Questions :

1. Name of the first Country to make a constitution ?

Answer: USA

2. Name of the first Country to print books ?

Answer: China

3. Which country won first World Cup Football ?

Answer: Uruguay in 1930

4. Name of first Men to climb Mt. Everest ?

Answer: Sherpa Tenzing Norgay and Sir Edmund Hillary (29th May, 1953)

5. Name of the First Religion of World ?

Answer: Sanatan Dharma

6. Who was First man to reach South Pole ?

Answer: Ronald Amundsen

7. Name of the first country to issue paper currency ?

Answer: China

Read more from - First in World
Post a comment

    Mastguru Youtube Channel

    Videos @mastguru

    Get Free Current Affairs and Govt Jobs Alerts in your mailbox

    To Appreciate Our Effort, Please Like Us