download Mastguru Android App

Article Detail

  • Name of first Space Tourist of India ?

    Answer: Santosh George

Similar Questions :

1. Name of the first woman musician of India to get Bharat Ratna ?

Answer: M.S. Subbulakshmi

2. Who was the frist person to climb Mount Everest ?

Answer:

Sherpa Tenzing Norgay and Sir Edmund Hillary on 29th May, 1953

3. Where is India's First nuclear centre ?

Answer: Tarapur

4. Name of first woman of India to climb the mount everest ?

Answer: Bachendri Pal

5. Name of first Indian Pilot ?

Answer: J.R.D. Tata in 1929

6. Name of the first Atomic Submarine of India ?

Answer: I.N.S Chakra

7. Name of first president of Indian National Congress ?

Answer: W.C. Banerjee

Read more from - First in India
Post a comment