download Mastguru Android App

Article Detail

  • Name of the first Aircraft Carrier Indian Ship ?

    Answer: I.N.S. Vikrant

Similar Questions :

1. Name of the First Indian Prime Minister who resigned from Office ?

Answer: Moraji Desai

2. Name of first Indian to get Bharat Ratna Award ?

Answer: Dr. S Radhakrishnan

3. Name of the first deputy Prime Minister of India ?

Answer: Sardar Vallabh Bhai Patel

4. Name of the first person to get Paramvir Chakra

Answer: Major Somnath Sharma

5. Name of first Indian who won Billiards Trophy ?

Answer: Wilson Jones

6. Name of the first woman musician of India to get Bharat Ratna ?

Answer: M.S. Subbulakshmi

7. Name of the first woman judge of Supreme Court of India ?

Answer: Meera Sahib Fatima Bibi

Read more from - First in India
Post a comment

    Mastguru Youtube Channel

    Videos @mastguru

    Get Free Current Affairs and Govt Jobs Alerts in your mailbox

    To Appreciate Our Effort, Please Like Us