download Mastguru Android App

Article Detail

  • Name of the first Atomic Submarine of India ?

    Answer: I.N.S Chakra

Similar Questions :

1. What is the name of first British to visit India ?

Answer: Hawkins

2. First Scientist of India to get Nobel Prize in Economics ?

Answer: Dr. Amartya Sen

3. India's first woman president ?

Answer: Smt. Pratibha Patil

4. Name of first foreign recipient of Bharat Ratna ?

Answer: Khan Abdul Gaffar Khan

5. Name of first woman of India to get Ashok Chakra ?

Answer: Nirja Mishra

6. Where was the first Post Office opened in India ?

Answer: Kolkata in 1727

7. Name of the first Chinese pilgrim to visit India ?

Answer: Fa-hien

Read more from - First in India
Post a comment

  • manish955 3 years ago

    good question, i can see some really challenging questions on this website

  • sexy jokes 3 years ago

    Lajwab. Want gk for rajasthan gk sawal hindi me

  • gh 5 years ago

    tgfh

  • ruditmathews 5 years ago

    INS arihanth ??

Mastguru Youtube Channel

Videos @mastguru

Get Free Current Affairs and Govt Jobs Alerts in your mailbox

To Appreciate Our Effort, Please Like Us