download Mastguru Android App

Article Detail

  • Name of the first Chief of Naval staff of India ?

    Answer: Vice-Admiral R.D. Katari

Similar Questions :

1. Name of the First Indian Author to get the Anderson Award ?

Answer: Ruskin Bond

2. Who was the frist person to climb Mount Everest ?

Answer:

Sherpa Tenzing Norgay and Sir Edmund Hillary on 29th May, 1953

3. Name of India's first woman IPS officer ?

Answer: Kiran Bedi

4. Name of first woman of India to climb the mount everest ?

Answer: Bachendri Pal

5. Name of the first woman judge of Supreme Court of India ?

Answer: Meera Sahib Fatima Bibi

6. Name of the first Chinese pilgrim to visit India ?

Answer: Fa-hien

7. Name of the first university of India ?

Answer: Nalanda University.

Read more from - First in India
Post a comment