download Mastguru Android App

Article Detail

  • Name of the first Chinese pilgrim to visit India ?

    Answer: Fa-hien

Similar Questions :

1. Name of the First Indian Submarine ?

Answer: I.N.S. Cauveri

2. Name of the First Indian Author to get the Anderson Award ?

Answer: Ruskin Bond

3. Name of first woman of India to climb the mount everest ?

Answer: Bachendri Pal

4. Name of first Space Tourist of India ?

Answer: Santosh George

5. Name of the first woman judge of Supreme Court of India ?

Answer: Meera Sahib Fatima Bibi

6. Name of the first deputy Prime Minister of India ?

Answer: Sardar Vallabh Bhai Patel

7. Name of first Indian to win Nobel Prize ?

Answer:

Rabindranath Tagore

Read more from - First in India
Post a comment

    Mastguru Youtube Channel

    Videos @mastguru

    Get Free Current Affairs and Govt Jobs Alerts in your mailbox

    To Appreciate Our Effort, Please Like Us