download Mastguru Android App

Article Detail

  • Name of the first Country to make a constitution ?

    Answer: USA

Similar Questions :

1. First President of United States of America ?

Answer: George Washington

2. Who was first woman president of a country ?

Answer: Maria Estela Peron of Argentina

3. Name of the first country to issue paper currency ?

Answer: China

4. First Woman Prime Minister Of Any Muslim Country ?

Answer: Benazir Bhutto (Pakistan)

5. Who was the first man to draw the map of earth ?

Answer: Anexemander

6. Name of first country to launch satellite into space ?

Answer: Russia

7. Who won first Nobel prize for Literature ?

Answer: Rene F.A. and Sulli Pradhom (France)

Read more from - First in World
Post a comment