download Mastguru Android App

Article Detail

  • Name of the first Country to print books ?

    Answer: China

Similar Questions :

1. Name of the first country to issue paper currency ?

Answer: China

2. Who was first to won Nobel Prize for Medicine ?

Answer: A.E. Wonn Behrig of Germany

3. Who was first space tourist ?

Answer: Dennis Tito of USA in 2001

4. Name of the first man to go into the space ?

Answer: Major Yuri Gagarin (USSR)

5. Name of the first Country to print books ?

Answer: China

6. Who was the first person to win the Nobel prize for Peace ?

Answer: Jin F. Dunant (Switzerland)and Frederic Peiry (France)

7. Name of the First Religion of World ?

Answer: Sanatan Dharma

Read more from - First in World
Post a comment

    Mastguru Youtube Channel

    Videos @mastguru

    Get Free Current Affairs and Govt Jobs Alerts in your mailbox

    To Appreciate Our Effort, Please Like Us