download Mastguru Android App

Article Detail

  • Name of the first deputy Prime Minister of India ?

    Answer: Sardar Vallabh Bhai Patel

Similar Questions :

1. Name of first Indian woman to win a Gold in Asian Games ?

Answer: Kamaljeet Sandhu

2. Name of first foreign recipient of Bharat Ratna ?

Answer: Khan Abdul Gaffar Khan

3. First Indian to go into space ?

Answer: Sqn. Ldr. Rakesh Sharma

4. Name of the first woman of India to win WTA title ?

Answer: Sania Mirza

5. Name of first woman of India to won Miss World Title ?

Answer: Reita Faria

6. Name of first woman governor of India ?

Answer: Sarojini Naidu

7. Name of the first person to get Paramvir Chakra

Answer: Major Somnath Sharma

Read more from - First in India
Post a comment

    Mastguru Youtube Channel

    Videos @mastguru

    Get Free Current Affairs and Govt Jobs Alerts in your mailbox

    To Appreciate Our Effort, Please Like Us