download Mastguru Android App

Article Detail

  • Name of the first election commissioner of India ?

    Answer: Sukumar Sen.

Similar Questions :

1. Name of the first Chief of Naval staff of India ?

Answer: Vice-Admiral R.D. Katari

2. Name of first Indian who won Billiards Trophy ?

Answer: Wilson Jones

3. Who was the frist person to climb Mount Everest ?

Answer:

Sherpa Tenzing Norgay and Sir Edmund Hillary on 29th May, 1953

4. Name of the First Indian Author to get the Anderson Award ?

Answer: Ruskin Bond

5. Name of first president of Indian National Congress ?

Answer: W.C. Banerjee

6. Name of the first woman musician of India to get Bharat Ratna ?

Answer: M.S. Subbulakshmi

7. Name of the first Atomic Submarine of India ?

Answer: I.N.S Chakra

Read more from - First in India
Post a comment