download Mastguru Android App

Article Detail

  • Name of the First Indian Author to get the Anderson Award ?

    Answer: Ruskin Bond

Similar Questions :

1. Name of the First Indian Author to get the Anderson Award ?

Answer: Ruskin Bond

2. Name of the first woman musician of India to get Bharat Ratna ?

Answer: M.S. Subbulakshmi

3. Name of the first Indian President to Die in office ?

Answer: Dr. Zakir Hussain

4. Name of first foreign recipient of Bharat Ratna ?

Answer: Khan Abdul Gaffar Khan

5. Name of the first Indian to win Magsaysay Award ?

Answer: Acharya Vinoba Bhave in 1958

6. Name of first woman of India to get Jnanpith Award ?

Answer: Ashapurna Devi

7. Name of the first person to get Paramvir Chakra

Answer: Major Somnath Sharma

Read more from - First in India
Post a comment