download Mastguru Android App

Article Detail

  • Name of the first Indian President to Die in office ?

    Answer: Dr. Zakir Hussain

Similar Questions :

1. Name of the first Aircraft Carrier Indian Ship ?

Answer: I.N.S. Vikrant

2. Name of the first Atomic Submarine of India ?

Answer: I.N.S Chakra

3. Name of the first Indian woman ruler ?

Answer: Razia Sultan on Delhi's throne

4. Name of the first Indian to win Magsaysay Award ?

Answer: Acharya Vinoba Bhave in 1958

5. Name of first woman of India to get Ashok Chakra ?

Answer: Nirja Mishra

6. Name of the first woman musician of India to get Bharat Ratna ?

Answer: M.S. Subbulakshmi

7. Name of the first university of India ?

Answer: Nalanda University.

Read more from - First in India
Post a comment