download Mastguru Android App

Article Detail

  • Name of the First Indian Prime Minister who resigned from Office ?

    Answer: Moraji Desai

Similar Questions :

1. Name of first woman of India to get Ashok Chakra ?

Answer: Nirja Mishra

2. Name of the First Indian Prime Minister who resigned from Office ?

Answer: Moraji Desai

3. Name of First Indian Missile ?

Answer: Prithvi

4. Name of first Indian to get Bharat Ratna Award ?

Answer: Dr. S Radhakrishnan

5. Name of first Indian to win Nobel Prize ?

Answer:

Rabindranath Tagore

6. Name of first woman of India to get Jnanpith Award ?

Answer: Ashapurna Devi

7. First Indian to go into space ?

Answer: Sqn. Ldr. Rakesh Sharma

Read more from - First in India
Post a comment

    Mastguru Youtube Channel

    Videos @mastguru

    Get Free Current Affairs and Govt Jobs Alerts in your mailbox

    To Appreciate Our Effort, Please Like Us