download Mastguru Android App

Article Detail

  • Name of the First Religion of World ?

    Answer: Sanatan Dharma

Similar Questions :

1. Name of the first man to go into the space ?

Answer: Major Yuri Gagarin (USSR)

2. Who was First man to reach South Pole ?

Answer: Ronald Amundsen

3. Who was the first man to compile the Encyclopaedia ?

Answer: Aspheosis

4. Who was first European Invader of Indian Soil ?

Answer: Alexander

5. Name of the first Country to print books ?

Answer: China

6. Who was the first person to win the Nobel prize for Peace ?

Answer: Jin F. Dunant (Switzerland)and Frederic Peiry (France)

7. Who was first to won Nobel prize of Economics ?

Answer:

Ragnar Frisch (Norway) and Jan Timbergen (Howlland)

Read more from - First in World
Post a comment