download Mastguru Android App

Article Detail

  • Namibia

    Answer: Windhoek

Similar Questions :

1. Sri Lanka

Answer: Colombo, Sri Jayawardenapura Kotte -Administrative

2. Belgium

Answer: Brussels

3. North Korea

Answer: Pyongyang

4. Comoros

Answer: Moroni

5. Mozambique

Answer: Maputo

6. Pakistan

Answer: Islamabad

7. Kuwait

Answer: Kuwait City

Read more from - Countries and Capitals
Post a comment