download Mastguru Android App

Article Detail

  • National Science Day

    Answer: 28 February

Similar Questions :

1. Death Anniversary of Indira Gandhi

Answer: 31 October

2. Indian Navy Day

Answer: 4 December

3. Worldtheatre Day

Answer: 27 March

4. Rose day

Answer: 12 February

5. World red cross day

Answer: 8th May

6. International Mother Language Day

Answer: 21 February

7. National Technology Day

Answer: 11 May

Read more from - Important Days of Year
Post a comment

    Mastguru Youtube Channel

    Videos @mastguru

    Get Free Current Affairs and Govt Jobs Alerts in your mailbox

    To Appreciate Our Effort, Please Like Us