download Mastguru Android App

Article Detail

  • National Technology Day

    Answer: 11 May

Similar Questions :

1. National youth day

Answer: 12th January. It is celebrated on the birthday of swami Vivekanand ji

2. World Asthma Day

Answer: 3rd May

3. World TB Day

Answer: 24 March

4. International Volunteers Day

Answer: 5 December

5. World Student's Day

Answer: 17 November

6. World Telecommunication Day

Answer: 17th May

7. Tourism Day (India)

Answer: 25 January

Read more from - Important Days of Year
Post a comment