download Mastguru Android App

Article Detail

  • National Voters day

    Answer: 25 January

Similar Questions :

1. World Book and Copyright Day

Answer: 23 April

2. Doctor's Day

Answer: 1st July

3. Indian Navy Day

Answer: 4 December

4. World TB Day

Answer: 24 March

5. International custom day

Answer: 26 January

6. Indian Armed Forces Flag Day

Answer: 7 December

7. World Food Day

Answer: 16 October

Read more from - Important Days of Year
Post a comment

    Mastguru Youtube Channel

    Videos @mastguru

    Get Free Current Affairs and Govt Jobs Alerts in your mailbox

    To Appreciate Our Effort, Please Like Us