download Mastguru Android App

Article Detail

  • National youth day

    Answer: 12th January. It is celebrated on the birthday of swami Vivekanand ji

Similar Questions :

1. World Diabetes Day

Answer: 27th June

2. Indian Navy Day

Answer: 4 December

3. International Friendship Day

Answer: 3rd August

4. World Animal Welfare Day

Answer: 4 October

5. Birthday of Shri Lal Bahadur Shastri

Answer: 2 October, 1904

6. World Youth Day

Answer: 12 August

7. World Post Office Day

Answer: 9 October

Read more from - Important Days of Year
Post a comment