download Mastguru Android App

Article Detail

  • Nauru

    Answer: no official capital, government offices in Yaren District

Similar Questions :

1. Kenya

Answer: Nairobi

2. Denmark

Answer: Copenhagen

3. Belarus

Answer: Minsk

4. Monaco

Answer: Monaco

5. Germany

Answer: Berlin

6. Spain

Answer: Madrid

7. Philippines

Answer: Manila

Read more from - Countries and Capitals
Post a comment