download Mastguru Android App

Article Detail

  • Nigeria

    Answer: Abuja

Similar Questions :

1. Bolivia

Answer: La Paz - Administrative Sucre - Judicial

2. Sao Tome and Principe

Answer: Sao Tome

3. Uruguay

Answer: Montevideo

4. Ecuador

Answer: Quito

5. Malawi

Answer: Lilongwe

6. Uganda

Answer: Kampala

7. Moldova

Answer: Chisinau

Read more from - Countries and Capitals
Post a comment