download Mastguru Android App

Article Detail

  • NRI Day

    Answer: 9 January

Similar Questions :

1. World TB Day

Answer: 24 March

2. Rose day

Answer: 12 February

3. World Peace Day

Answer: 6th August

4. World Sight Day

Answer: Second Thursday of October

5. World Heritage Day

Answer: 18 April

6. National Energy Conservation Day

Answer: 14 December

7. National Technology Day

Answer: 11 May

Read more from - Important Days of Year
Post a comment