download Mastguru Android App

Article Detail

  • Panama

    Answer: Panama City

Similar Questions :

1. Laos

Answer: Vientiane

2. Turkmenistan

Answer: Ashgabat

3. Belize

Answer: Belmopan

4. Bolivia

Answer: La Paz - Administrative Sucre - Judicial

5. United States of America

Answer: Washington D.C.

6. Colombia

Answer: Bogota

7. Turkey

Answer: Ankara

Read more from - Countries and Capitals
Post a comment