download Mastguru Android App

Article Detail

  • Panchayat Divas

    Answer: 24 April

Similar Questions :

1. Anti Terrorism Day

Answer: 21st May

2. World Habitat Day

Answer: 3 October

3. World Haemophilia Day

Answer: 17 April

4. World Environment Protection Day

Answer: 26 November

5. World Diabetes Day

Answer: 27th June

6. Sarvodaya day

Answer: 30 January

7. World Peace Day

Answer: 6th August

Read more from - Important Days of Year
Post a comment