download Mastguru Android App

Article Detail

  • Paraguay

    Answer: Asuncion

Similar Questions :

1. Tanzania

Answer: Dar es Salaam, Dodoma -Legislative

2. Central African Republic

Answer: Bangui

3. Uruguay

Answer: Montevideo

4. Mali

Answer: Bamako

5. United States of America

Answer: Washington D.C.

6. Qatar

Answer: Doha

7. Uzbekistan

Answer: Tashkent

Read more from - Countries and Capitals
Post a comment