download Mastguru Android App

Article Detail

  • Philippines

    Answer: Manila

Similar Questions :

1. Madagascar

Answer: Antananarivo

2. Uganda

Answer: Kampala

3. Bosnia and Herzegovina

Answer: Sarajevo

4. Spain

Answer: Madrid

5. Saint Vincent and the Grenadines

Answer: Kingstown

6. Grenada

Answer: Saint George's

7. France

Answer: Paris

Read more from - Countries and Capitals
Post a comment