download Mastguru Android App

Article Detail

  • Rose day

    Answer: 12 February

Similar Questions :

1. World press freedom day

Answer: 3rd May

2. Hiroshima Day

Answer: 6th August

3. UN International Day for Natural Disaster Reduction

Answer: 13 October

4. World Non Veg Prevention Day

Answer: 25 November

5. Indian Air Force Day

Answer: 8 October

6. Engineer's Day

Answer: 15 September

7. World Tourism Day

Answer: 27th September

Read more from - Important Days of Year
Post a comment