download Mastguru Android App

Article Detail

  • Sarvodaya day

    Answer: 30 January

Similar Questions :

1. World Food Day

Answer: 16 October

2. International Volunteers Day

Answer: 5 December

3. Father's Day

Answer: 3rd Sunday of June

4. Nagasaki Day

Answer: 9th August

5. World Environment Protection Day

Answer: 26 November

6. Army day

Answer: 15 January

7. National Science Day

Answer: 28 February

Read more from - Important Days of Year
Post a comment

    Mastguru Youtube Channel

    Videos @mastguru

    Get Free Current Affairs and Govt Jobs Alerts in your mailbox

    To Appreciate Our Effort, Please Like Us