download Mastguru Android App

Article Detail

  • Singapore

    Answer: Singapore

Similar Questions :

1. Samoa

Answer: Apia

2. Nepal

Answer: Kathmandu

3. Mozambique

Answer: Maputo

4. Vanuatu

Answer: Port-Vila

5. Cote d'Ivoire

Answer: Yamoussoukro - Official Abidjan - De facto

6. Barbados

Answer: Bridgetown

7. Sudan

Answer: Khartoum

Read more from - Countries and Capitals
Post a comment