download Mastguru Android App

Article Detail

  • South Korea

    Answer: Seoul

Similar Questions :

1. Saint Vincent and the Grenadines

Answer: Kingstown

2. Czech Republic

Answer: Prague

3. Sri Lanka

Answer: Colombo, Sri Jayawardenapura Kotte -Administrative

4. Monaco

Answer: Monaco

5. Saint Lucia

Answer: Castries

6. Serbia

Answer: Belgrade

7. Yemen

Answer: Sanaa

Read more from - Countries and Capitals
Post a comment