download Mastguru Android App

Article Detail

  • The Bahamas

    Answer: Nassau

Similar Questions :

1. Ireland

Answer: Dublin

2. Ethiopia

Answer: Addis Ababa

3. Syria

Answer: Damascus

4. Serbia

Answer: Belgrade

5. Vanuatu

Answer: Port-Vila

6. South Africa

Answer: Pretoria -Administrative Cape Town -Legislative Bloemfontein -Judiciary

7. Sierra Leone

Answer: Freetown

Read more from - Countries and Capitals
Post a comment