download Mastguru Android App

Article Detail

  • Theory of Relativity

    Answer: Einstein

Similar Questions :

1. Sunny Days

Answer: Sunil Gavaskar

2. A Dangerous place

Answer: D.P. Moynihan

3. Divine Comedy

Answer: Dante

4. Rajtarangini

Answer: Kalhan

5. Crisis of India

Answer: Ronal Segal

6. Hero of Nymph

Answer: Aurobindo Ghosh

7. Straight from the Heart

Answer: Kapil Dev

Read more from - Books and Authors
Post a comment