download Mastguru Android App

Article Detail

  • To all fighters of freedom, Why Socialism?

    Answer: J. P. Narayan

Similar Questions :

1. A Pair of Blue Eyes

Answer: Thomash Hardy

2. Ferary Queen

Answer: Edmond Spensar

3. Animal Farm

Answer: George Orwell

4. Mother

Answer: Maxim Gorkay

5. Count of Monte Cristo

Answer: Alexander Dumas

6. Ivanhoe

Answer: Walter Scott

7. Mahabharata

Answer: Vyas

Read more from - Books and Authors
Post a comment