download Mastguru Android App

Article Detail

  • Tourism Day (India)

    Answer: 25 January

Similar Questions :

1. World TB Day

Answer: 24 March

2. World Asthma Day

Answer: 3rd May

3. World Marriage Day

Answer: Second Sunday of february

4. Indian Navy Day

Answer: 4 December

5. World Standards Day

Answer: 14 October

6. National Energy Conservation Day

Answer: 14 December

7. Indian Armed Forces Flag Day

Answer: 7 December

Read more from - Important Days of Year
Post a comment