download Mastguru Android App

Article Detail

  • Truth, Love and A Little Malice

    Answer: Khushwant Singh

Similar Questions :

1. India Divided

Answer: Rajendra Prashad

2. Comedy of Errors

Answer: William Shakespeare

3. Dr.Zhivago

Answer: Boris Pasternak

4. Robinson Crusoe

Answer: Daniel Defoe

5. Urbashi

Answer: R. D. Dinkar

6. Ignited Minds - Unleashing the power within India

Answer: DR. A.P.J. Abdul Kalam

7. The Decline and Fall of the Roman Empire

Answer: Edward Gibbon

Read more from - Books and Authors
Post a comment