download Mastguru Android App

Article Detail

  • Two Leaves and a Bud

    Answer: Mulkraj Anand

Similar Questions :

1. Hind Swaraj

Answer: M. K. Gandhi

2. Great Indian and Their Landmark Speeches

Answer: Manohar and Sarita Prabhakar

3. The Discovery of India

Answer: Jawahar Lal Nehru

4. The Judgement

Answer: Kuldip Nayar

5. Hamlet

Answer: Shakespeare

6. Divine Comedy

Answer: Dante

7. Gulliver's Travels

Answer: Jonathan Swift

Read more from - Books and Authors
Post a comment