download Mastguru Android App

Article Detail

  • Two Lives

    Answer: Vikram Seth

Similar Questions :

1. The Science of Bharat Natyam

Answer: Saroja Vaidyanathan

2. The Discovery of India

Answer: Jawahar Lal Nehru

3. The Tempest

Answer: Shakespeare

4. Global Crisis Recession and Uneven Recovery

Answer: Y.B. Reddy

5. Truth, Love and A Little Malice

Answer: Khushwant Singh

6. Gathering Storm

Answer: Winston Churchill

7. The Godfather

Answer: Mario Puzo

Read more from - Books and Authors
Post a comment