download Mastguru Android App

Article Detail

  • Urbashi

    Answer: R. D. Dinkar

Similar Questions :

1. Truth, Love and A Little Malice

Answer: Khushwant Singh

2. The Godfather

Answer: Mario Puzo

3. Shadow Line

Answer: Amitabh Ghosh

4. Wealth of Nations

Answer: Adam Smith

5. A week with Gandhi

Answer: L. Fischer

6. The Discovery of India

Answer: Jawahar Lal Nehru

7. French Revolution

Answer: Thomas Carlyle

Read more from - Books and Authors
Post a comment