download Mastguru Android App

Article Detail

  • Utopia

    Answer: Thomas Moor

Similar Questions :

1. The Class

Answer: Erich Byron

2. Decline and Fall of the Roman

Answer: Edward Gibbon Empire

3. My Journey

Answer: DR. A.P.J. Abdul Kalam

4. Races and Cultures of India

Answer: D. N. Majumdar

5. Far from the Madding Crowd

Answer: Thomas Hardy

6. Parineeta

Answer: Sarat Chandra Chattopadhyay

7. Silas Marner

Answer: George Eliot

Read more from - Books and Authors
Post a comment