download Mastguru Android App

Article Detail

  • Valentine Day

    Answer: 14 February

Similar Questions :

1. World Non Veg Prevention Day

Answer: 25 November

2. Indian Civil Service Day

Answer: 21 April

3. International Mother Language Day

Answer: 21 February

4. World Literacy Day

Answer: 8 September

5. Indian Navy Day

Answer: 4 December

6. UN International Day for Natural Disaster Reduction

Answer: 13 October

7. World Disabled Day

Answer: 15th March

Read more from - Important Days of Year
Post a comment