download Mastguru Android App

Article Detail

  • Volga Se Ganga

    Answer: Rahul Sankritayan

Similar Questions :

1. In an Antique Land

Answer: Amitabh Ghosh

2. Ignited Minds - Unleashing the power within India

Answer: DR. A.P.J. Abdul Kalam

3. Pride and Prejudice

Answer: Jane Austen

4. Silas Marner

Answer: George Eliot

5. Kumar Sambhav

Answer: Kalidas

6. The Prince

Answer: Maciavaly

7. Devi Chaudharani

Answer: Bankim Chandra Chattopadhaye

Read more from - Books and Authors
Post a comment