download Mastguru Android App

Article Detail

  • War and Peace

    Answer: Tolstoy

Similar Questions :

1. Kumar Sambhav

Answer: Kalidas

2. Sons and Lovers

Answer: D.H.Lawrence

3. Indian Epigraphy

Answer: D. C. Sircar

4. River of Smoke

Answer: Amitav Ghosh

5. Waste Land

Answer: T.S.Eliot

6. French Revolution

Answer: Thomas Carlyle

7. My Journey

Answer: DR. A.P.J. Abdul Kalam

Read more from - Books and Authors
Post a comment