download Mastguru Android App

Article Detail

  • What is the name of brightest star ?

    Answer: Sirius

Similar Questions :

1. Which is Biggest ocean in the world ?

Answer: Pacific ocean

2. Where is largest Archipelago ?

Answer: Indonesia

3. Which is Largest forest state of India ?

Answer: M.P.

4. Which is Highest Gallantry Award in India ?

Answer: Paramveer Chakra

5. Which is the highest dam in India ?

Answer: Tehri Dam on Bhagirathi River in Uttarakhand (Height of 260 metres)

6. What is the name of tallest Animal ?

Answer: Giraffe

7. Which is the longest road in India ?

Answer: Grand Trunk Road (2500 Km)

Read more from - Longest and Largest
Post a comment