download Mastguru Android App

Article Detail

  • What is the name of first British to visit India ?

    Answer: Hawkins

Similar Questions :

1. Name of first woman of India to get Ashok Chakra ?

Answer: Nirja Mishra

2. Who was the frist person to climb Mount Everest ?

Answer:

Sherpa Tenzing Norgay and Sir Edmund Hillary on 29th May, 1953

3. Name of first speaker of Lok Sabha ?

Answer: G.V. Mavlankar from 1952-1957

4. Name of the First Indian Submarine ?

Answer: I.N.S. Cauveri

5. Name of first Indian woman to win a Gold in Asian Games ?

Answer: Kamaljeet Sandhu

6. Name of first president of Indian National Congress ?

Answer: W.C. Banerjee

7. Where was the first Post Office opened in India ?

Answer: Kolkata in 1727

Read more from - First in India
Post a comment

  • daulat 2 years ago

    sina mirza