download Mastguru Android App

Article Detail

  • What is the name of tallest Animal ?

    Answer: Giraffe

Similar Questions :

1. Which is the state largest by area in India ?

Answer: Rajasthan

2. Which is the smallest state of India by Population ?

Answer: Sikkim

3. Which is biggest planet ?

Answer: Jupiter

4. Which is longest railway station ?

Answer: Grand Central Terminal, Chicago(USA).

5. Which is Largest forest state of India ?

Answer: M.P.

6. Which is largest Dam in World ?

Answer: Three Gorges (China)

7. Which is smallest and largest bird ?

Answer: Smallest Bird is Humming Bird and Largest bird is Ostrich

Read more from - Longest and Largest
Post a comment

  • Mahesh Reddy 7 years ago

    What is the dangerous animal on the earth