download Mastguru Android App

Article Detail

  • What is the name of tallest Animal ?

    Answer: Giraffe

Similar Questions :

1. Which is largest Delta of India ?

Answer: Sundarban (W. Bengal)

2. Which is Highest Battle field ?

Answer: Siachin Glacier. Mastguru team Salutes to Indian soldiers.

3. Which is the Densest populated State of India ?

Answer: West Bengal

4. Which is the deepest lake of the world ?

Answer: Lake Baikal

5. Which is the highest waterfall in the world ?

Answer: Angel, Venezuela

6. Which is the longest road in India ?

Answer: Grand Trunk Road (2500 Km)

7. Which is the lightest metal ?

Answer: Lithium

Read more from - Longest and Largest
Post a comment